LaMovimento organiseert ook rollerdisco’s in clubs, op festivals, op bedrijfsfeesten, of op andere locaties. Dit alles op de beats van groovy disco, funk en andere oldschool muziek. Wilt u dat uw rollerdisco een succes wordt? Combineer dan een rollerdisco met een demo of een korte introductieworkshop. Dit werkt drempelverlagend en enthousiasmerend waardoor een groter publiek gemakkelijker gaat deelnemen.

Een silent rollerdisco’s is voor LaMovimento ook een mogelijkheid. Lekker dansen met een koptelefoon op waardoor de omgeving geen last of hinder van het geluid heeft. Ook deze opzet valt weer prima te combineren met een demo en workshop. Het zien en het bekijken van de deelnemers levert ook grappige beelden op.

Thema rollerdisco’s met bijbehorende accessoires zijn ook mogelijk. Denk hierbij aan thema’s als disco en/of retro met bijpassende accessoires. Het is ook mogelijk om rollerskates voor verhuur of uitleen te leveren in diverse maten. Tevens kunt u via LaMovimento ook beschikken over dj’s en randapparatuur.


Bekijk onze video's: Rollerdisco Paradiso en Silent Disco Demo